Dopady členství v Evropské unii na konkurenceschopnost českých podniků - Sedláčková, Helena
Analýza možných dopadov členstva v Európskej únii na konkurencieschopnosť českých podnikov. Hodnotenie konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov s ohľadom na vstup ČR do EÚ.