Efektívnejšie služby zamestnanosti - Jasaňová, Katarína
Nové územné úrady majú šancu byť miestom skutočného sprostredkovania práce. V rámci reformy verejnej správy si novovzniknuté orgány na svojich úsekoch organizujú rezorty osobitne. Sieť územných úradov - charakteristika. Úskalia zmien na úseku sociálnych vecí, rodiny a služieb zamestnanosti. Posilnenie služieb. Nástroje motivácie.