Orgány zastupiteľstva obecného úradu porovnanie ich štruktúry a činnosti v Českej republike a v Slovenskej republike - Kolman, Petr
Dokončenie článku o zriaďovaní orgánov zastupiteľských zborov obecných a mestských úradov v Čechách a porovnanie so situáciou na Slovensku. Výbory osád. Komisie rady obce. Transparentnosť komisií.