Komunálna reforma materiál na verejnú diskusiu
Predkladacia správa. 1. Dôvody pre komunálnu reformu na Slovensku. 2. Rozdrobenie alebo združovanie - medzinárodné skúsenosti a teoretické argumenty. 3. Návrh zásad komunálnej reformy na Slovensku. 4. Návrh ďalšieho postupu. Prílohy - Zahraničné príklady komunálnych reforiem. Legislatívne podmienky a predpoklady pre komunálnu reformu. Súčasný stav medziobecnej spolupráce. Prehľad spoločných obecných úradov. Pokrač.