Postavenie SR v príleve priamych zahraničných investícií v rámci asociovaných krajín - Mišúnová, Ema
Vývoj prílevu priamych zahraničných investícií na Slovensko v rokoch 1994-2000 a prognózy. Zaostávanie za Poľskom, Maďarskom a Českom. Konkurencieschopnosť priemyslu asociovaných krajín a SR.