Marketingový mix jako prostředek uplatnění nabídky pojistných produktů na pojistném trhu ČR - Řezáč, František
Marketing, marketingový systém riadenia. Marketingový mix ako súbor marketingových nástrojov. Sedem základných marketingových nástrojov - 7P - produkt, cena, miesto, propagácia, ľudia, materiálne prostredie, procesy. Snaha komerčných poisťovní o skvalitnenie komplexných služieb pre klientov.