Sítě malých a středních podniků - Srpová, Jitka
Malé a stredné podniky hľadajú také organizačné formy a formy spolupráce, ktoré im pomáhajú získať výhody veľkých podnikov, umožňujú im udržať si pozície a pomôžu zohrať i rozvojovú úlohu. Jednou z možností, ako zvyšovať konkurencieschopnosť malých a veľkých podnikov v globálnej ekonomike, je tvorba podnikových sietí s rôznou tesnosťou vzájomného prepojenia. Sieťové organizačné štruktúry. Prednosti a nevýhody sieťovej organizačnej štruktúry. Princípy zakladania sietí podnikov.