Problematika financování nestátních neziskových organizací v ČR - Vávrová, Hana
Vlastná podnikateľská aktivita neziskových organizácií. Zdroje z nadácií. Príjmy od darcov. Sponzorské príjmy. Zahraničné firnančné zdroje. Najzávažnejšie problémy neziskových organizácií v oblasti financovania. Možnosti pre ďalší rozvoj neziskových organizácií súvisiacich s financovaním. Dobrovoľníctvo ako forma pomoci neziskovým organizáciám.