Reklama a životné prostredie - Urblíková, Daniela
Vzťah reklamy a jej dopadu na životné prostredie. Reklama ako najspornejšia činnosť trhových subjektov z pohľadu životného prostredia. Zákon č. 220/1996 Zb. z o reklame a zákon č. 287/1994 Zb. z. o ochrane prírody - čo vyžadujú.