Účtovanie finančného majetku - Mačejová, Svetlana
Harmonizácia legislatívy SR s legislatívou EÚ v oblasti účtovníctva. Finančný majetok podľa IAS a právnej úpravy SR. Harmonizácia nového zákona o účtovníctve s IAS a oblasť finančných investícií. Pojem objektívna hodnota v IAS. Zblíženie našej legislatívy s IAS v oblasti prevodov dlhodobých finančných investícií na krátkodobé. Precenenie finančného majetku.