Ukazatel hodnoty vztahu se zákazníkem - Vlček, Radim
Existencia troch manažérskych systémov, ktoré rešpektujú a podporujú vplyv zákazníka pri riadení firmy. Ide o hodnotový manažment (Value management - VM), riadenie vzťahu so zákazníkmi Customer relationship management - CRM) a riadenie hodnoty zákazníka (Customer value management - CVM). Logika formulácie ukazovateľa hodnoty vzťahu so zákazníkom. Sedem hypotéz.