Marketingová koncepcia pre rozvoj regiónov - Čihovská, Viera
Podstata, význam a aktívne využitie regionálneho marketingu v praxi miest a obcí. Marketingové nástroje a ich využitie v rozvoji regiónu - produkt, cena, distribúcia, komunikácia, public relations.