Analýza rozvoja regiónov Slovenska vo vzťahu k podnikateľskému prostrediu - Bosáková, Mária
Špecifiká Slovenska pri vstupe do EÚ. Hospodárska a sociálna situácia v regiónoch - vecné rozdiely, systémové rozdiely. Podnikateľské prostredie v regiónoch Slovenska. Základné charakteristiky sociálne-priestorových a sociálne-ekonomických problémov.