[Hospodárske a sociálne reformy na Slovensku] - Horníková, Zuzana
Z obsahu: Presadiť reformu znamená aj efektívne ju vysvetľovať. Stratégia Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR bola pripravená svedomito, nie vždy to však vyšlo. "Jednoduchší a spravodlivejší daňový systém". Príprava ministra zdravotníctva na kľúčovú časť reformy. Reforma pripravená Ministerstvom školstva SR. Nedostatočná informovanosť verejnosti o reformách zo strany vlády.