Logistický servis zákazníkom - Živný, Ján
Logistický servis zákazníkom možno definovať ako prostriedok, ktorým sa snažia firmy odlíšiť ich produkt, udržať zákazníkov lojálnych, zvýšiť predaj a zlepšiť zisky. Oblasti, v ktorých možno merať výkon zákazníckeho servisu.