Štátna pomoc ako hlavný pilier konkurenčnej politiky Európskej únie - Tokárová, Mária
Politika hospodárskej súťaže v Európskej únii a jej hlavné oblasti pôsobenia. Príspevok je zameraný na oblasť štátnej pomoci a jej monitorovanie. Štátna podmoc (podpora) je doménou konkurenčnej politiky. Formy podpory. Kontrola štátnej pomoci je súčasťou ochrany hospodárskej súťaže.