Voľnosť v podnikaní prináša prosperitu - Sotník, Alexander
Umiestnenie Slovenska v Indexe ekonomickej slobody. Čo je Index ekonomickej slobody. Transformujúce sa krajiny v Indexe ekonomickej slobody. Hong Kong - ekonomicky najslobodnejšia krajina. Slovensko na ceste k vyššej ekonomickej slobode a prosperite. Úroveň ekonomickej slobody vo svete. Priemerný rating ekonomickej slobody vo svete.