Podnikový systém řízení kvality jako nástroj procesního managementu podniku - Branská, Lenka
Tvorba systémov riadenia kvality v českých priemyselných podnikoch na bázi noriem ISO rady 2000. Integrovaný systém riadenia., ktorý slúži k riadeniu podnikových procesov z hľadiska kvality, i životného prostredia a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.