Kľúčové rozhodnutia vrcholového manažmentu o informačných systémoch a informačných technológiách - Čarnický, Štefan
Šesť kľúčových otázok, ktoré si musí dať vrcholový manažment firmy, ktorá chce získať maximum z investícií do informačných systémov a informačných technológií. Vzrastajúce náklady na IS/IT v rozpočte firiem.