O tzv. třetí cestě v odměnování - Dvořáková, Zuzana
Základné zásady odmeňovania vo vyspelých demokraciách. Mzdové postupy pre typického zamestnanca v Európe.. Mzdové postupy inšpirované prácou v USA. Tretia cesta - ekonomická efektívnosť so sociálnou spravodlivosťou.