Manažérske rozhodovanie za podmienok neistoty - reálne opcie - Glova, Jozef
Reálna opcia, určenie opodstatnenosti prístupu reálnych opcií. Použiteľnosť opčnej analógie. Identifikovanie práv reálnych opcií. Príklady použitia.