Řízení výroby v podmínkách supply chains - Gros, Ivan
Charakteristické rysy dodávateľských reťazcov Odlišnosti dodávateľských a tradičných logistických reťazcov. Požiadavky na riadenie výroby v dodávateľských reťazcoch.