Balanced Scorecard - strategický systém umožňujúci komplexný prístup k rozhodovaniu - Hintošová, Aneta, 1979-
Metóda Balanced Scorecard (BSC) ako nový prístup k podnikovému riadeniu - definícia. Stratégia a kľúčové dimenzie. Atribúty metódy BSC. Komunikačný proces. Strategická spätná väzba.