Základom úspechu je špičkový marketing - Sotník, Alexander
Nové trendy marketingu zacieľujú na zákazníka. Dobré meno značky - najdôležitejšia súčasť marketingového procesu. Úloha značky v dnešnom dynamickom prostredí. Sila značky a priebojnosť značky. Postavenie značiek na trhu. Brand Power - metóda, nástroj na meranie charakteristických parametrov značiek. Brand Power na slovenskom trhu. Brand Power definuje piliere, na ktorých je možné značku budovať. Kvalita a vodcovstvo - najvýznamnejšie vlastnosti značky. Výskum trhu a spoločnosť Tambor Slovakia.