Pracovná motivácia vo väzbe na mzdovú politiku - Hrabovská, Viera
Motivovanie ľudskej práce je špecifická forma práce, keď v popredí všetkých procesov je človek, jeho správanie sa, motivácia, prístup k práci a dosahovanie výsledkov. Správny spôsob motivácie s využitím základného nástroja, ktorým je mzda je dôležitým prvkom na dosiahnutie cieľa.