Kto je vlastne manažér? - Kačír, Klement
Pojem manažér. Rozšírené používanie termínu manažér. Rozdiely medzi vedúcim a špecialistom. Obsah a charakter práce špecialistu a manažéra. Kritéria práce manažéra. Manažéri ako obľúbená téma prieskumníkov.