Systémy manažérstva kvality podľa normy ISO 9001:2000 v potravinárskom priemysle - Lacková, Alica
Kvalita výrobkov - absolútna priorita vo vyspelých krajinách. Systém HACCP (Analýza rizík a rozhodujúce kontrolné body) v potravinárstve - definícia. Normy ISO.