Progresívne trendy bankového controllingu v súčasnosti - Dubcová, Gabriela, 1968-
Systém controllingu v bankovníctve. Transformácia bankového systému. Podstatný vplyv zahraničného kapitálu v slovenských bankách. Zbližovanie systému vyhodnocovania ekonomickej výkonnosti. Adaptácia metodológie controllingu. Controlling - dvodimenzionálny nástroj riadenia v banke. Zhrnutie existujúcich a očakávaných trendov vývoja controllingu v bankovom sektore.