Basel II regulace bank - Polouček, Stanislav
Zmeny v bankovej regulácii. Nové pravidlá, ktoré by mali určovať kapitálovú primeranosť bánk. Zavedenie pravidiel Basel II. Európska komisia a zavedenie Basel II. Charakteristika Basel II. Najzávažnejšie námietky voči Basel II.