Hmotná stimulácia ako faktor zvyšovania konkurenčnej schopnosti podniku - Marková, Viera
Príspevok sa zameriava na podstatné zložky hmotnej stimulácie podniku, t.j. mzdu, mzdové prostriedky, osobné náklady, ich vzťah k produktivite práca a na mieru odvodového zaťaženia mzdy. Komparácia údajov za SR s údajmi krajín V4 a EÚ.