Vybrané aspekty zostavovania rozpočtov podniku - Floreková, Slavka, 1975-
Vo všeobecnosti sa za základ rozpočtov považuje plán činnosti v danom podniku a jeho ciele formulované pre dané obdobie. Metodický prístup k tvorbe rozpočtov. Proces rozpočtovania. Personálne zabezpečenie procesu rozpočtovania. Rozpočtová komisia. Rozpočtový cyklus. Podnikové plány ako podklad rozpočtov.