Holková, V. a kol.: Mikroekonómia. Bratislava: Sprint vfra, 2003, 320 s. - Vidová, Jarmila, 1967-
Recenzovaná publikácia ponúka výklad súčasnej mikroekonomickej teórie v štruktúre, ktorá zodpovedá štandardom zahraničných učebníc z tejto oblasti. Pozostáva zo štyroch samostatných častí, ktoré na seba plynule nadväzujú a ponúkajú vyčerpávajúci výklad najdôležitejších otázok mikroekonómie.