Vztah připravované reformy systému důchodového zabezpečení a komerčního pojištění v podmínkách ČR - Růčková, Petra
Komerčné poistenia v ČR po roku 1991. Celková poistenosť v ČR. Komerčné poistenie v systéme dôchodkového zabezpečenia. Rozsah uplatnenia komerčného poistenia. Možnosti komerčného poistenia vybraných sociálnych rizík. Vymedzenie pojmu dôchodkové poistenie. Motivujúce prvky pre dohodnutie komerčného poistenia.