Self a time management slovenských manažérov - Porvazník, Ján
Selfmanagement = sebariadenie - definície. Funkcie selfmanažmentu a ich napĺňanie slovenskými manažérmi. Time manažment a slovenskí manažéri. Plánovanie a riadenie využívania času.