Vybrané aspekty corporate governance v českých plynárenských společnostech - Roubíčková, Michaela
Špecifiká corporate governance v plynárenstve v Českej republike. Vlastnícka štruktúra vybraných plynárenských spoločností. Produktivita práce, zisk na zamestnanca, zisk na akciu u vybraných plynárenských spoločností. Dividendová politika.