Ekonomické dôsledky veľkých svetových katastrof - Slepecký, Jaroslav
Pojem katastrofa. Historický prehľad najväčších katastrof. Najväčšie katastrofy v roku 2001 a vybrané katastrofy v roku 2003. Vplyv katastrof na finančné trhy.