Zlato je vzácny kov a jeho zásoby rastú len pomaly - Baláž, Vladimír
Výhody a nevýhody drahých kovov. Zlato a jeho zásoby. Dopyt po zlate vo svete. Výhody a nevýhody investovania do drahých kovov. Vývoj cien zlata a striebra za roky 1985 - 2004.