Opčné stratégie v prípade predpokladaného rastu ceny podkladového aktíva - Šoltés, Vincent
Opcie a opčné stratégie. Základné opčné pozície a vytvorenie opčnej stratégie. Stratégia Short Combo. Graf funkcie zisku zo stratégie Short Combo. Stratégia Vertical Ratio Call Back Spread (VRCBS). Graf funkcie zisku zo stratégie VRCBS. Aplikácia stratégie Short Combo a stratégie VRCBS.