Vybrané aspekty súťažnej politiky v SR - Tokárová, Mária
Súťaž ako základný a nevyhnutný prvok ekonomického systému. Cieľ súťažnej politiky. Vytvorenie a uplatňovanie účinného súťažného práva v podmienkach SR. Protisúťažné praktiky v SR. Dohody obmedzujúce súťaž. Kartelové dohody. Skupinové výnimky zo zákazu dohôd obmedzujúcich súťaže. Zneužívanie dominantného postavenia. Kontrola koncentrácií.