Problémy vymezení právního postavení managementu akciových společností v ČR - Šedová, Jindřiška
Novelizácie Obchodného zákonníka v Čechách po roku 2000. Nová právna úprava z pohľadu zahraničných investorov. Špecifické podmienky vývoja trhového prostredia v ČR a ich odraz vo fungovaní právneho systému. Zmeny obchodno-právnej úpravy akciových spoločností v ČR. Problémy transparentnosti usporiadania a vnútorných finkcií akciových spoločností.