Integrovaný systém riadenia nákladov podľa aktívít (ABC) a ekonomickej pridanej hodnoty (EVA) - Valenčáková, Eva
Riadenie nákladov - ich význam pre efektívne riadenie podniku. Koncepcia riadenia nákladov podľa aktivít. Activity-Based Costing (ABC) - nová nákladová metóda. Economic Value Added - ukazovateľ finančnej výkonnosti. Výhody EVA. Integrovaný systém ABC a EVA - vytvorenie integrovaného systému na hodnotenie nákladov a výkonnosti. Sedem krokov implementácie systému ABC a EVA.