Outsourcing ako strategická celopodniková iniciatíva - Toropilová, Michaela, 1979-
Outsourcing - definícia. Výhody a nevýhody outsourcingu. Úlohy outsourcingu. Realita a súčasné trendy v oblasti outsourcingu. Hlavné smery - BPO (Business Process Outsourcing) a jeho rozvinutá verzia Offshore Outsourcing. Nový jav - outsourcing informačného manažmentu.