Jadrová inflácia - teoretické východiská a význam pre menovopolitickú prax - Svitek, Martin
Význam zavedenia a sledovania kategórie - jadrová inflácia. Ponuková inflácia a príčiny ponukovej inflácie. Korekcie potrebné vykonať pri očistení celkovej miery inflácie na jej jadrovú úroveň.