Hierarchická organizace v současném managementu - Truneček, Jan
Problémy manažmentu - hierarchická organizácia, nevyhnutnosť zbaviť sa tohto typu organizácie. Vytváranie organizácií na modernom sieťovom princípe - príklad Al´Kajdy.