Nové pohledy na měření výkonnosti firem - Veber, Jaromír
Meranie výkonnosti firiem, charakteristiky výkonnosti. Zmeny v trhovom prostredí a ich vplyv na meranie výkonnosti. Zmeny paradigma manažmentu a meranie výkonnosti. Doterajšie sústavy hodnotenia výkonnosti zamerané do minulosti, resp. na súčasný prebiehajúci dej; musí dôjsť k hodnoteniu zameranému na budúcnosť - určovanie rozvojového potenciálu.