Vnútorný komunikačný systém manažéra - Vetráková, Milota
Komunikácia ako kľúčová manažérska činnosť. Smery vnútornej komunikácie. Vnútorný komunikačný systém. Komunikačné nedorozumenia. Odporúčania s ohľadom na taktiku manažérov v komunikácii.