Management provozního rizika banky - Vodová, Pavla
Prevádzkové riziko - druhé najvýznamnejšie riziko v bankovníctve. Definícia. Príčiny prevádzkového rizika podľa Bazilejskej komisie - výsledky výskumu Skupiny pre risk management Bazilejskej komisie pre bankový dozor. Desať princípov pre prevádzkové riziko v bankách.