Rovná daň - základ daňovej reformy v Slovenskej republike - Zoričáková, Viera, 1960-
Rovná daň - nový nástroj daňovej politiky. Teoretický koncept rovnej dane. Výhody rovnej dane. Estónsky daňový model ako základ navrhovanej daňovej reformy. Koncept rovnej dane v podmienkach SR. Riziká zavedenia rovnej dane.