Vývoj nezamestnanosti v slovenskom poľnohospodárstve v podmienkach prípravy pre vstup do EÚ - Žaja, Jozef
Transformácia poľnohospodárstva a problémové otázky, ktoré majú významný dopad na výkonnosť výrobcov a spracovateľov. Analýza zamestnanosti v poľnohospodárstve. Materiál a metóda práce. Výsledky analýzy. Vývoj počtu pracovníkov v poľnohospodárstve. Štruktúra vzdelania pracujúcich v poľnohospodárstve. Vek zamestnancov. Pracujúci v poľnohospodárstve podľa právnych foriem. Nezamestnanosť. Vývoj agrárnej nezamestnanosti za obdobie rokov 1996 - 2001.