Progresívne metódy rozhodovania v súčasnom podnikovom manažmente - Zahoranský, Marián
Proces rozhodovania a manažment. Tri skupiny metód rozhodovania: empirické metódy, exaktné metódy, heuristické metódy. Kvantitatívne metódy ako súčasť exaktných metód , ich definícia, užitočnosť a používanie. Metódy rozhodovania uľahčujú manažérom rozhodovanie, ale konečné rozhodnutie musí urobiť manažér.